Marit Moen

Noen av dere husker meg kanskje fra den tiden da jeg drev det «Rosa» forumet og nettbutikken Scrapbook Express. Den gang het jeg Marit Cress. Det er veldig koselig å treffe igjen gamle kjente!

Jeg har tidligere drevet nettbutikk og forum og holdt kurs i scrapbooking, bl.a. for Folkeuniversitetet i Hamar. Jeg har arrangert forumtreff og mindre scrappetreff, og holdt demonstrasjoner hjemme hos andre papirglade mennesker.

I 2003 var jeg på NRK Hedmark/Oppland og viste fram scrapbooking på lokalnyhetene.

I 2004 lanserte jeg det Rosa forumet og nettbutikken.

I 2005 vant jeg en scrapbooking-konkurranse i USA, der jeg underveis slo ut 115 andre deltagere.

I 2005 fikk jeg en hel side i ukebladet Allers, der jeg ble intervjuet om scrapbooking.

I 2007 holdt jeg scrapbookingkurs for IT-avdelingen til Ikea. På det tidspunktet hadde de rosa sidene flere daglige visninger enn Ikea sin norske nettside.

I 2008 var på Creative Escape i Phoenix, Arizona med bl.a. Heidi Swapp og Tim Holtz. For en opplevelse det var!

Scrapbooking var en vesentlig del av livet mitt i mange år. Det rosa forumet hadde flere tusen medlemmer og tusenvis av visninger daglig. På et tidspunkt klatret vi så høyt som til nr. 17 på den globale Scrapbooking Top 50 listen, som viste de mest populære scrapbooking-websidene i hele verden. Det var stort! Galleriet med alle bildene hadde over 1 million visninger.

Så gikk dessverre det nedover med scrapbooking i Norge, og jeg (som mange andre) måtte gi meg. Etter en 10 års pause er jeg nå tilbake.

I 2021 kommer det både online kurs og medlemsportal, og jeg håper også å komme i gang med ny nettbutikk. Jeg har troen på at scrapbooking er på vei opp igjen! I mellomtiden vil du finne mine digitale stempler og håndlagde produkter i nettbutikken.

Dette er stedet for deg som elsker scrapbooking, kortlaging og alt innen papirhobby. Jeg gleder meg til å dele denne fantastiske hobbyen med deg, enten du er helt ny eller du har drevet på en stund.

Noen bilder fra Instagram